Coronavirus update Het coronavirus treft ons allemaal en er komt veel op ons af. Heb je behoefte om meer grip te hebben op je huidige situatie? Al onze trainingen kunnen doorgaan. Wij staan altijd voor je klaar om – op gepaste afstand – ondersteuning te bieden. Voor praktische vragen over de huidige situatie kun je contact opnemen via ons contactformulier.

Burn-out Coach Brabant: Effectieve burn-out en stressbegeleiding

Burn-out Coach & Vitaloog®

Ik help jou je energie weer terug te vinden.

Burn-out coaching in Brabant

Coach Brabant: Ben je op zoek naar coaching bij burn-out en stress in Brabant? Vytality is actief in burnout- en stressbegeleiding in Brabant en Limburg. Wij helpen je door je te begeleiden naar het zetten van stappen die leiden tot het terugpakken van de regie in je leven.

Vytality gebruikt een verfrissende methode om tot fysiek en mentaal herstel te komen. Jarenlange ervaring en een combinatie van specialisaties liggen hieraan ten grondslag.  Deze snelle en efficiënte herstelmethode werkt gegarandeerd bij iedereen die zich wil inzetten om te veranderen. Bovendien, door de juiste volgorde te hanteren zijn optimale resultaten een direct en logisch gevolg.  Maak kennis met onze topcoach Gerben Stiphout.

Altijd een coach bij jou in de buurt!
Boxmeer | Brunssum | Echt | Eindhoven | Geleen | Heerlen | Maasbracht | Maastricht | Roermond | Sittard Venlo | Venray | Weert

 

Vytality in Brabant

Specialiteiten Coach

Burn-outcoaching

Stresscoaching

Coaching voor ondernemers

Trainen van teams & groepen

Kenmerken Gerben

Oprecht

Invoelend

Doelgericht

Effectief

De weg naar herstel

In mijn eigen burn-out traject heb ik ervaren wat het oplevert om te accepteren dát je een burn-out hebt. Na deze acceptatie kon ik met behulp van specialisten werken aan herstel. In deze tijd heb ik geleerd de kleine dingen in het leven weer te zien en hier energie uit te halen. Veel wandelen, genieten in het hier en nu, tijd nemen voor dingen die echt belangrijk zijn. Keuzes maken, hulp vragen en nee durven zeggen.

Wat uiteindelijk heel waardevol was tijdens mijn herstel was om bewust te worden van mijn burn-out. Middels een biofeedback meting kon ik met eigen ogen inzien in welke mate ik was ontregeld. 

Deze biofeedback meting is dus de start van een traject bij Vytality. Met de inzichten die je hier in opdoet gaan we vervolgens aan de slag met je biochemie, zodat je zelf middels aangereikte oefeningen leert om weer tot rust te komen en te zakken in je stofjes. Wanneer je daarna weer lekker in je vel zit gaan we ervoor zorgen dat dit zo blijft om terugval te voorkomen. Tijdens het traject wordt ook ingegaan op de onderwerpen voeding en beweging en welke invloed dit heeft op je gezondheid. De volgorde van onze aanpak is de sleutel tot volledig herstel en de ervaring leert dat iedereen met deze technieken weer volop van het leven kan genieten.

En daar draait het voor mij allemaal om!
Coachen bij stress en burn-out is misschien wel de meest dankbare vorm van coaching die er is. Het is heel bevredigend om te zien dat gestreste en uitgeputte mensen weer vaste grond onder de voeten krijgen. Je merkt hoe ze zichzelf herontdekken, weer een koers in hun leven en werk vinden en weer zin in werk krijgen. Ze bloeien op.

Ik kijk er naar uit met je kennis te maken en iets voor je te kunnen betekenen!

Tip:  bekijk ook eens de pagina Vergoedingsmogelijkheden.

 

Wil jij weer een Optimale nachtrust en een overvloed aan Energie en Plezier?

Ja, ik wil dat Gerben me leert hoe ik definitief  van mijn burn-out klachten af kom en hoe ik zelf optimaal mijn energie leer te managen.

Call Now Button
Open chat
1
Hallo 🙂Hoe kan ik jou helpen?