Coronavirus update Het coronavirus treft ons allemaal en er komt veel op ons af. Heb je behoefte om meer grip te hebben op je huidige situatie? Al onze trainingen kunnen doorgaan. Wij staan altijd voor je klaar om – op gepaste afstand – ondersteuning te bieden. Voor praktische vragen over de huidige situatie kun je contact opnemen via ons contactformulier.

Over Gerben Stiphout

Burn-out Coach & Vitaloog

Ik help jou je energie weer terug te vinden.

Mijn verhaal

Ik ben Gerben Stiphout en woon in Sittard in het mooie Limburg. Hier woon ik samen met mijn vriendin Rocío en ons hondje Liv. Als partner van mijn vriendin (geboren en getogen in Acapulco, Mexico), geniet en leer ik veel van haar. Hoe zij haar eigen weg vindt en haar eigen keuzes maakt in een voor haar nieuw land met andere culturele waarden.

Mijn burnout

Mijn werkzame leven heb ik grotendeels als ondernemer en directeur doorgebracht binnen diverse bedrijven. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met veranderingen en wat dit betekent voor de mens binnen de organisatie. Op mijn 31ste heb ik een burn-out opgelopen door te veel over mijn eigen grenzen te gaan. Ik kon slecht nee zeggen en hulp vragen vond ik lastig. Het is toch normaal om al die ballen in de lucht te houden..
Doordat ik fysiek fit was en redelijk sliep had ik niet door dat ik jarenlang over mijn grenzen heen ging. Tot ik op een dag letterlijk uitviel.

Door mijn eigen ervaring kan ik mij goed inleven in de situatie waardoor je je begrepen voelt. Als trainer en coach kan ik deze ervaringen toepassen.

Ik help je herstellen van burn-out. Eerst fysiek, dan mentaal.

Mijn werkgebied is van Eindhoven tot aan Maastricht

Mijn kernwaarden

Oprecht

Invoelend

Doelgericht

Effectief

Mijn specialiteiten

Burn-outcoaching

Stresscoaching

Coaching van ondernemers

Trainen van teams & groepen

De weg naar herstel

In mijn eigen burn-out traject heb ik ervaren wat het oplevert om te accepteren dát je een burn-out hebt. Na deze acceptatie kon ik met behulp van specialisten werken aan herstel. In deze tijd heb ik geleerd de kleine dingen in het leven weer te zien en hier energie uit te halen. Veel wandelen, genieten in het hier en nu, tijd nemen voor dingen die echt belangrijk zijn. Keuzes maken, hulp vragen en nee durven zeggen.

Wat uiteindelijk heel waardevol was tijdens mijn herstel was om bewust te worden van mijn burn-out. Middels een biofeedback meting kon ik met eigen ogen inzien in welke mate ik was ontregeld. 

Deze biofeedback meting is dus de start van een traject bij Vytality. Met de inzichten die je hier in opdoet gaan we vervolgens aan de slag met je biochemie, zodat je zelf middels aangereikte oefeningen leert om weer tot rust te komen en te zakken in je stofjes. Wanneer je daarna weer lekker in je vel zit gaan we ervoor zorgen dat dit zo blijft om terugval te voorkomen. Tijdens het traject wordt ook ingegaan op de onderwerpen voeding en beweging en welke invloed dit heeft op je gezondheid. De volgorde van onze aanpak is de sleutel tot volledig herstel en de ervaring leert dat iedereen met deze technieken weer volop van het leven kan genieten.

En daar draait het voor mij allemaal om!
Coachen bij stress en burn-out is misschien wel de meest dankbare vorm van coaching die er is. Het is heel bevredigend om te zien dat gestreste en uitgeputte mensen weer vaste grond onder de voeten krijgen. Je merkt hoe ze zichzelf herontdekken, weer een koers in hun leven en werk vinden en weer zin in werk krijgen. Ze bloeien op.

Ik kijk er naar uit met je kennis te maken en iets voor je te kunnen betekenen!

Tip:  bekijk ook eens de pagina Vergoedingsmogelijkheden.

 

Wil jij weer een Optimale nachtrust en een overvloed aan Energie en Plezier?

Ja, ik wil dat Gerben me leert hoe ik definitief  van mijn burn-out klachten af kom en hoe ik zelf optimaal mijn energie leer te managen.

Call Now Button
Open chat
1
Hallo 🙂Hoe kan ik jou helpen?