Coronavirus update Het coronavirus treft ons allemaal en er komt veel op ons af. Heb je behoefte om meer grip te hebben op je huidige situatie? Al onze trainingen kunnen doorgaan. Wij staan altijd voor je klaar om – op gepaste afstand – ondersteuning te bieden. Voor praktische vragen over de huidige situatie kun je contact opnemen via ons contactformulier.

Vergoedingsmogelijkheden

Vergoedingen voor burn-out Coaching

Er is meer mogelijk dan je wellicht zou denken

Goed nieuws!

De meeste werkgevers hebben (jaarlijks) budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie.
Je hoeft er dan dus alleen maar naar te vragen.

Arbodienst

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hiervoor kun  je contact opnemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Belastingaftrek voor particulieren

Kosten voor burn-out coaching zijn boven een bedrag van € 250  volledig belasting aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als je het inzet om beter of effectiever te presteren op je werk of als je het inzet bij het vinden van een andere baan, zowel bij je huidige werkgever als daarbuiten. Kijk voor de exacte voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

Belangrijk: omdat Vytality niet de begunstigde is van de belastingaftrek kan ik je geen garanties geven over de toepasbaarheid in jouw situatie. Neem bij twijfel contact op met een belastingadviseur, boekhouder, accountant of de belastingdienst. helpen en adviseren.

Belastingaftrek voor ondernemers

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Wilt je graag advies over hoe je dit het beste kunt doen? Neem contact op met uw accountant, boekhouder of belastingadviseur.

AOV Verzekering

Mocht je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben en ons coachtraject gebruiken om weer aan de slag te gaan is de kans zeer groot dat je volledige coachtraject vergoed wordt. Ook dit kun je het beste vooraf informeren bij je verzekering.

UWV

Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en r e-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachtraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk op www.uwv.nl.

Heb je nu nog steeds vragen, neem dan gerust contact met mij op.

Wil jij weer een Optimale nachtrust en een overvloed aan Energie en Plezier?

Ja, ik wil dat Gerben me leert hoe ik definitief  van mijn burn-out klachten af kom en hoe ik zelf optimaal mijn energie leer te managen.

Call Now Button
Open chat
1
Hallo 🙂Hoe kan ik jou helpen?